Preloader
 
17prosinac 2021

Izložbe udruga “Umirovljenici zajedno Osijek” i “Lijepa starost Osijek”

Udruge starijih osoba “Umirovljenici zajedno Osijek” i “Lijepa starost Osijek” protekli tjedan su nas počastili sa dvije izložbe umjetničkih slika i fotografija, rukotvorina i blagdanskih ukrasa te nastupom literarno-dramske grupe koju je vodila Ana Stanojević.

Izložbe su zapravo završna aktivnost cjelogodišnjeg programa “ZAUSTAVIMO VRIJEME – RITAM ZDRAVOG ŽIVOTA” kojim su se promovirali umjetnički radovi članova udruge nastali uglavnom na radionicama tijekom godine. Time se obogaćuje život ljudi starije dobi i omogućuje da lakše prebrode ovo teško vrijeme izolacije i općeg nedostatka društvenih aktivnosti i sadržaja.

Prva izložba je bila u prostorijama gradske četvrti “Retfala” u Strossmayerovoj ulici u utorak 14. prosinca a druga u prostorijama gradske četvrti “Donji grad” na Zelenom polju u petak 17. prosinca.

Ne treba ni spominjati da je broj prisutnih bio ograničen i da je ulazak bio moguć samo uz predočenje COVID-19 potvrde ali i tako su izložbe bile posjećene i organizacija događaja hvale vrijedna.

Predsjednici udruge “Umirovljenici zajedno Osijek” – Zorislav Babić i udruge “Lijepa starost Osijek” – Safa Kečalović, mogu biti zadovoljni s uspješnom organizacijom izložbi a i umirovljenici ovog grada s prilikom za druženje i kulturno uzdizanje.

Svi se nadamo nastavku ovakvih aktivnosti u idućoj godini – to je ono što Osijeku treba!

 

 

 

 

 

BY Admin_star 0 Read More

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *