Preloader
 
27srpanj 2020

U miru i ratu zajedno

Kao i većini hrvatskih branitelja tako i gospodinu Nuragu Sejdinoviću  primarni je razlog za dobrovoljni odlazak u Domovinski rat bila borba za bolje sutra. Svi znamo da događaji iz toga razdoblja nisu bili niti malo humani. No, odlučio je riskirati život kako bi naša domovina bila demokratska i pravična. Da, za to se borio. Da li mu se jednako vratilo? Nije.

Život je neizvjestan, napet, stresan, a ponekad i prepun straha. Gospodin Sejdinović nije zaslužio isto. Spletom nesretnih okolnosti ostao je doslovno na ulici prepušten sam sebi.

Tračak lijepoga ukazao se kada mu je nećakinja ustupila zemljište pored svoje kuće. Niz dobroga nastavili su hrvatski branitelji koji su mu osigurali transportni kontejner. Naši članovi ANU-a Zdravko Jukić i Adam Hmura (hrvatski branitelji) izvršili su radove električnih i vodovodnih instalacija. PVC stolariju osigurao je osječki poduzetnik i hrvatski branitelj Zetović, dok je osječki poduzetnik Domin preuzeo obvezu termo izolirati kontejner. Stranka ANU osigurat će mu klima uređaj. Zahvaljujući ljudskoj humanosti gospodin Sejdinović bit će zbrinut i živjeti život dostojan čovjeka.

Ukoliko građani žele pomoći, mogu se obratiti gospodinu Nuragu Sejdinoviću na adresi Tvrđavica 217 b, Osijek.

 

BY Admin_star 0 Read More

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *