Preloader
 
4lipanj 2021

Zahvaljujemo se dosadašnjem gradonačelniku Ivanu Vrkiću!

Zahvaljujemo se dosadašnjem gradonačelniku Ivanu Vrkiću na dugogodišnjoj uspješnoj suradnji!

Pamtit ćemo ga kao “prvog komunalca” koji je vješto upravljao gradom ali nadasve po njegovoj socijalnoj osjetljivosti.

Uveo je izrazitu disciplinu u raspolaganje javnim sredstvima i racionalizaciju gdje god je to bilo moguće. Branio je “uhljebljivanje” i smanjivao broj zaposlenih u gradskim poduzećima kako ne bi povećavao troškove građanima.

S druge strane, svaku našu inicijativu da se pomogne najugroženijim društvenim skupinama on je prihvaćao i uvijek nekako nalazio sredstva da pomogne.

Umirovljenici i socijalno ugroženi građani mogu mu zahvaliti na božićnicama i uskrsnicama godinama unazad kao i na gradskom Uredu za socijalnu zaštitu, umirovljenike i zdravstvo koji osluškuje potrebe i vodi brigu o najugroženijim građanima. Sve do pojave epidemije COVID-19 i zabrane javnih okupljanja bio je pokrovitelj najveselije zabave u Osijeku – našeg tradicionalnog dočeka nove godine za umirovljenike.

Ne smijemo zaboraviti i da je odmah na početku epidemije COVID-19 reagirao i pomogao Kliničkom bolničkom centru u Osijeku u nabavi novih respiratora.

Ivan Vrkić može nam se pridružiti u zasluženoj mirovini a poznavajući ga možemo pretpostaviti da će on jedino biti “Aktivni” umirovljenik!

Hvala i njegovim zamjenicima, Žani Gamoš i Borisu Piližoti kojima želimo puno uspjeha u daljnjem radu i karijeri!

 

 

BY Admin_star 0 Read More

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *