Doček Nove godine za umirovljenike


Doček Nove godine za umirovljenike najavili su danas naš predsjednik i prvi potpredsjednik Gradskog vijeća Drago Šerić te pročelnik Ureda Gradonačelnika i predsjednik Nadzornog odbora naše stranke Željko Lončar.

Kao i prošle godine, doček Nove godine za umirovljenike bit će organiziran u dvorani Bells u Strossmayerovoj ulici.
-Kapacitet dvorane je 300 mjesta što je, nažalost, malo s obzirom na veliko zanimanje umirovljenika, ali nije bilo moguće pronaći veću dvoranu gdje bi se mogao organizirati veći i ugodniji doček Nove godine. Iako je ranijih godina više od 600 umirovljenika Novu godinu čekalo u prostoru Esseker centra, taj je prostor preuređen i nije moguće organizirati doček u njemu. – naglasio je Drago Šerić.

Prvi potpredsjednik Gradskog vijeća istaknuo je i kako su sve ulaznice spremne za podjelu.
-Donio sam ulaznice i ovdje su sve od rednog broja 1 do 300. Kao i ranijih godina, 10-ak ulaznica dobit će korisnici Doma za starije i nemoćne, a 10-ak ulaznica ide štićenicima Doma svetog Vinka odnosno beskućnicima. Njih tradicionalno pozivamo na naš doček, što oni sa zadovoljstvom prihvaćaju. – rekao je Drago Šerić dodajući da će ostale ulaznice, kao i prošle godine, biti podijeljene umirovljenicima.

Podjela ulaznica za doček Nove godine za umirovljenike kreće u ponedjeljak 23. prosinca u 10 sati u prostorima Gradske četvrti Gornji grad, na Trgu Lava Mirskog.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *